ABOUT

Van alles maar 1, een uniek artikel dat zorgvuldig is gemaakt door middel van wol en/of acryl, speciaal voor jou! Op de website van Steffie van den Elshout vind je juweeltjes, de mooiste schatten die ik voor jou heb gemaakt. Zou je een op maat gemaakt werk willen bestellen, dan vind ik het maar wat leuk om voor je aan de slag te gaan. 

Ik ben Steffie van den Elshout en ik ben grafisch ontwerper. Na een aantal jaar veel met de laptop te hebben gewerkt, merkte ik dat ik meer wil dan dat. Ik wil tastbaar werk maken. Per toeval kwam ik tuften tegen. Een hobby die perfect matcht met mijn liefde voor grafisch ontwerp. Wol doet wat het wil, iets waar ik mijn perfectionisme een stukje in moet loslaten. Daardoor is het werk speels, vrolijk, zacht en vooral eigen. Geen enkel werk zal precies hetzelfde zijn. 

Na vele werken te hebben gemaakt, werden het er uiteindelijk te veel om thuis op te hangen (vindt mijn vriend althans) Daarom heb ik de stap gezet om mijn werk daadwerkelijk te gaan verkopen. Aan jou, hoop ik!  Zie je een tuftwerk dat je mooi vindt, laat het me even weten door middel van een mailtje en dan ga ik dit voor je regelen.


Mocht je meer van mijn grafisch werk willen zien, bekijk dan hier mijn portfolio.

Steffie tuften cut pile loop tuftinggun