NEWS

ONLINE: LINDA.MEIDEN

Steffie (29) maakt wandkleden en geeft tuft-workshops: 'Ik ben gestopt met mijn kantoorbaan'

Ik kreeg een berichtje van Anne Schiphof van Linda.meiden of ik geinterviewd wilde worden over mijn ‘tuft avontuur’ voor hun online platform Nou en of! Wat is het een tof stuk geworden, lees hieronder het hele artikel. Of ik trots ben? Als een pauw!

PHOTOSHOOT: SISSY BOY - SPRING 2024 COLLECTIE

Voor de nieuwe Spring collectie van Sissy Boy werden 2 tuftwerken van mij geleend. De kleuren en texturen matchen perfect met deze nieuwe collectie. Zo blij hoe de beelden zijn geworden.

Sissy Boy Spring 2024 new collection collectie interieur home deco tufting tuft
Sissy Boy Spring 2024 new collection collectie interieur home deco tufting tuft
Sissy Boy Spring 2024 new collection collectie interieur home deco tufting tuft

ONLINE: BARTS BOEKJE

Tuften in Rijen en Voorburg

Nina van Hilst benaderde mij via instagram. Of zij een stukje mocht schrijven over mijn werk en de workshops die ik geef in het tuften, uiteraard!

Wat leuk om dit zo terug te zien en lezen op Barts Boekje! Een compliment!

EXPOSITIE: DE CAMMELEUR, DONGEN

Karlijn Agterberg, van Het Kunstpodium vroeg mij of ik mijn werk werk tentoon wilde stellen tijdens de open dag van De Cammeleur in Dongen. Ik stuurde wat foto's door van grotere werken waarop ze vertelde dat ik de mooiste plek bij de trap zou krijgen. Mooi daglicht en een plek die veel bezocht (en dus bekeken) wordt. Uiteindelijk zijn er 7 werken meegegaan en samen hebben we deze een mooie plek gegeven in het pand. Trots om mijn werk op deze openbare plek te mogen zien hangen.

Tuft tufting gouwe klauwe makers coach margriet monsak spotify
Tuft tufting gouwe klauwe makers coach margriet monsak spotify
Tuft tufting gouwe klauwe makers coach margriet monsak spotify

EXPOSITIE: CULTUURNACHT DONGEN

Cultuurnacht eerste editie tuften pluk bloei en groei tufting trainingslocatie dongen

Het Kunstpodium organiseerden 14 oktober de eerste editie van Cultuurnacht in Dongen. En ik mocht tijdens deze avond/nacht mijn tuftwerk laten zien aan Dongenaren. Connie van 'Pluk trainingslocatie van Groei naar Bloei' stelde haar locatie beschikbaar. Tijdens deze avond waren er bijna 75 mensen aanwezig. Zij bezochten, genoten en lieten zich inspireren door mijn wereld vol wol en andere garens: tuften. Samen met de bezoekers hebben we het logo van De Cultuurnacht getuft en wat we met dit werk gaan doen.. daar vertel ik later meer over!

PODCAST: GOUWE KLAUWE - DE MAKERS COACH

Jaaaa, ik ging met Margriet van @demakerscoach in gesprek over mijn weg als zelfstandig ondernemer #gouweklauwedepodcast Over hoe ik diabetes bleek te hebben in de eerste week dat ik voor mezelf begon, dat mijn burn out een akelig maar mooi cadeau bleek te zijn en dat ik nu meer vriendinnen heb dan ik ooit heb gehad Nu online en (mijn brabantse stem is) te beluisteren op spotify

Tuft tufting gouwe klauwe makers coach margriet monsak spotify

TV: EIGEN HUIS & TUIN, LEKKER LEVEN

Woensdag 8 septemer 2021 was ik voor het eerst te zien op televisie! Het RTL4 programma Eigen Huis & Tuin, lekker leven is bij mij thuis geweest om een item te filmen over tuften en punchen. Benieuwd naar het fragment? Bekijk het hierboven

TV: DE PROEFKEUKEN

Rond februari 2021 ben ik begonnen met tuften. Heel kort daarna kreeg ik een berichtje van het kinderprogramma De Proefkeuken van NPO 3 of ik een tapijt voor een nieuwe aflevering kon maken. Wat een eer dat ik dit voor hen mocht doen. De aflevering is zondag 12 december uitgezonden en uiteraad is hier het door mij gemaakte kleed goed te zien. Vanaf 21:30 beginnen de jongens zelf te tuften en is mijn kleed ook te zien. Wat een super toffe opdracht. 

PRINT: VT WONEN - DIY SPECIAL 08

Een vermelding in de DIY special van VT Wonen, geweldig! Heerlijk tuften en dus zelf bezig zijn met textiel. Met vermelding en foto van de prachtige locatie in Rijen. Op naar nog veel meer workshops in 2024!

tufting tuft workshops vT Vonen diy special magazine tijdschrift november tuftjuft tuften voorburg steffie van den elshout

PRINT: 'DONGENS KRANTJE'

tufting tuft workshops vT Vonen diy special magazine tijdschrift november tuftjuft tuften voorburg steffie van den elshout

Museum 'De Looierij' in Dongen opende een expositie vol portretten gemaakt door Dongenaren. Men mocht zelf bepalen hoe dit uitgewerkt werd en ik wist: ik wil tuften! Ik koos er voor om mijn lieve oma Elshout te tuften. Nu bleek dit een kleine week later ook nog groot op de voorpagina van het lokale krantje te staan. Wat tof en onverwachts. Heerlijk om al die reacties te mogen ontvangen! Ik geniet nog even.


Oook een portret in opdracht? Bekijk mijn pagina 'portretten' onder het kopje commissons.

IN OPDRACHT:

EVENTS: