NEWS

ONLINE: LINDA.MEIDEN

Steffie (28) maakt wandkleden en geeft tuft-workshops: 'Ik ben gestopt met mijn kantoorbaan'

Ik kreeg een berichtje van Anne Schiphof van Linda.meiden of ik geinterviewd wilde worden over mijn ‘tuft avontuur’ voor hun online platform Nou en of! Wat is het een tof stuk geworden, lees hieronder het hele artikel. Of ik trots ben? Als een pauw!

ONLINE: BARTS BOEKJE

Tuften in Rijen en Voorburg

Nina van Hilst benaderde mij via instagram. Of zij een stukje mocht schrijven over mijn werk en de workshops die ik geef in het tuften, uiteraard!

Wat leuk om dit zo terug te zien en lezen op Barts Boekje! Een compliment!

PODCAST: GOUWE KLAUWE - DE MAKERS COACH

Jaaaa, ik ging met Margriet van @demakerscoach in gesprek over mijn weg als zelfstandig ondernemer #gouweklauwedepodcast Over hoe ik diabetes bleek te hebben in de eerste week dat ik voor mezelf begon, dat mijn burn out een akelig maar mooi cadeau bleek te zijn en dat ik nu meer vriendinnen heb dan ik ooit heb gehad Nu online en (mijn brabantse stem is) te beluisteren op spotify

Tuft tufting gouwe klauwe makers coach margriet monsak spotify

TV: EIGEN HUIS & TUIN, LEKKER LEVEN

Woensdag 8 septemer 2021 was ik voor het eerst te zien op televisie! Het RTL4 programma Eigen Huis & Tuin, lekker leven is bij mij thuis geweest om een item te filmen over tuften en punchen. Benieuwd naar het fragment? Bekijk het hierboven

TV: DE PROEFKEUKEN

Rond februari 2021 ben ik begonnen met tuften. Heel kort daarna kreeg ik een berichtje van het kinderprogramma De Proefkeuken van NPO 3 of ik een tapijt voor een nieuwe aflevering kon maken. Wat een eer dat ik dit voor hen mocht doen. De aflevering is zondag 12 december uitgezonden en uiteraad is hier het door mij gemaakte kleed goed te zien. Vanaf 21:30 beginnen de jongens zelf te tuften en is mijn kleed ook te zien. Wat een super toffe opdracht. 

PRINT: 'DONGENS KRANTJE'

Museum 'De Looierij' in Dongen opende een expositie vol portretten gemaakt door Dongenaren. Men mocht zelf bepalen hoe dit uitgewerkt werd en ik wist: ik wil tuften! Ik koos er voor om mijn lieve oma Elshout te tuften. Nu bleek dit een kleine week later ook nog groot op de voorpagina van het lokale krantje te staan. Wat tof en onverwachts. Heerlijk om al die reacties te mogen ontvangen! Ik geniet nog even.


Oook een portret in opdracht? Bekijk mijn pagina 'portretten' onder het kopje commissons.

IN OPDRACHT:

EVENTS: