Overview workshop tuften tufting first
Overview workshop tuften tufting leerlooierij groepsworkshop
Workshop wol vespa vintage tuften tufting tuft art make wool locatie
Overview workshop tuften tufting leerlooierij
Overview workshop tuften tufting lunch shadowplay shadow light
Toller mascotte hond dog nova scotia tuft tufting puppy pet tollers
Overview workshop tuften tufting leerlooierij
Workshop tufting tuft lunch make art
Overview workshop tuften tufting leerlooierij
Overview workshop tuften tufting leerlooierij 1-op-1workshop leren diy

WORKSHOP

Heb jij altijd al eens willen tuften?
 

Maak nu kennis met deze fantastische hobby in één van deze workshops. Tuften tussen de oude Vespa's in een oude leerlooierij in Rijen? Of juist tussen alle klossen wol en ander materiaal om te tuften in Voorburg? Ik organiseer samen met Nederlands grootste online tuftingstore: www.tuftingshop.com een leerzame en gezellige workshop voor beginners!

De workshop begint om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur en is inclusief materialen, koffie, thee, lunch en een cadeaubon van 25 euro +10% korting om te besteden op tuftingshop.com. Uiteraard hou je ook een mooi eigengemaakt kunstwerk op ongeveer een A2 formaat over aan de workshop.


​We starten met een korte introductie en wat theorie. Daarna gaan we echt aan de slag met het spannen van het doek, het aanbrengen van het ontwerp en natuurlijk het tuften zelf.


We vragen je vooraf na te denken over het ontwerp wat je tijdens de workshop wilt maken. Voor de workshop geldt een minimum van 4 deelnemers. De standaard, vooraf ingeplande, workshops worden georganiseerd met maximaal 8 personen.

Wil je komen tuften met jouw bedrijf of samen met een grotere groep dan 10 personen, neem dan vooral contact op en dan gaan we samen kijken wat we kunnen regelen.


Het is ook mogelijk om een 1-op-1 workshop te volgen. We nemen wat meer de ruimte voor de technische uitleg en opzet van het design op het doek. Deze workshops worden alleen bij mij in Rijen georganiseerd!

Bij interesse, stuur een mailtje naar info@steffievandenelshout.nl

Hopelijk tot snel!

Lieve woorden van mensen die al een workshop hebben gevolgd: 

''It was a great day, the group of girls were wonderful. It was an intense and very productive day with lots...and I mean lots of fun, tufting is so fulfilling . I can't thank you Steffie and your mother enough''


Silvana - Amsterdam

''Wat een verrassing gisteren om onze werkjes te ontvangen. Je hebt het prachtig afgemaakt en daarvoor onze dank. Vele ontwerpen al gemaakt en die liggen te wachten om getuft te worden. Nogmaals bedankt voor je inzet en ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat''


Tanja - Friesland

''Ik wilde nog even aan je kwijt dat ik t echt zo een leuke workshop vond! Ik heb een nieuwe hobby! En wat heb je het goed gehost. Hele toffe locatie, lekkere lunch en goede begeleiding en uitleg. Ik hoop dat het voor jou ook was wat je ervan verwachtte. Maar wilde je graag nog even een compliment geven''


Patricia - Rotterdam

''Was ook heel gezellig, je bent geknipt voor cursusleider, ik hoop dat je onderneming een groot succes wordt''


Wietske - Makkum