FAQ

Wat is tuften?

Tuften is kort gezegd het maken van een tapijt. Door middel van een soort handnaaimachine, tufting gun genoemd, duw je wol in een gespannen doek. Door te werken met verschillende kleuren kan er een mooi patroon/tekening of abstracte vorm ontstaan.

Hoe bestel ik het werk?

Voor nu heeft mijn website nog geen webshop functie, maar werk kopen is uiteraard mogelijk. Bij elk tuftwerk is een optie om een mailtje naar mij te sturen. Ik zal zo snel mogelijk op jouw mail reageren, zodat het werk binnen een dag naar jou verzonden kan worden.

 

Het werk dat ik wil is uitverkocht, komt het nog terug?

Ik maak vaak meerdere verschillende ontwerpen uit 1 doek. Is een ontwerp uitverkocht, stuur mij dan even een mailtje. Dan ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

 

Ik wil iets door je laten maken, hoe pak ik dit aan?

Leuk! Ik ga graag voor je aan de slag. Mocht je zelf een mooi ontwerp in gedachte hebben, stuur me wat informatie en eventueel een illustratie die jij al gemaakt hebt. Ik ga voor je op zoek naar de juiste (acryl)wol. 

Heb je zelf geen idee wat je precies wilt, dan kunnen we dit samen telefonisch of via mail met elkaar bespreken, zodat we tot een mooi eindresultaat kunnen komen.

 

Betaal ik verzendkosten?

Nee, de prijzen voor de tuftwerken zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland. Ik verzend mijn pakketjes met DHL. Ik pak alles zorgvuldig voor je in, zodat het in perfecte staat bij jou aan zal komen. 

Woon je buiten Nederland, dan ben ik helaas genoodzaakt om de verzendkosten wel te berekenen.


Ik wil dit ook leren, maar hoe?

Tuften is een hele ontspannen manier van werk creēren en creatief bezig zijn. Ik leer het je graag tijdens mijn workshops in groepsverband. Het is eventueel ook mogelijk om een 1-op-1 workshop te volgen bij mij in Rijen. Lees hier meer


Wil je nog iets over mij weten? Stuur gerust een mailtje naar: info@steffievandenelshout.nl

Tuften cut loop pile tuft tufting knippen